fbpx

Online strategi

Udnytter i jeres digitale muligheder?

Vi hjælper jer med at udarbejde og eksekvere en digital strategi som er tilpasset lige netop jeres virksomhed. Vi ser på hvor jeres forretning er i dag, hvor i gerne vil rykke den hen, samt hvordan vi opnår disse mål.

Den digitale strategi indeholder en kombination af de mest ideelle kanaler til at nå ud til målgruppen for jeres virksomhed.

Hvert enkelt menneske befinder sig i en unik og subjektiv situation. Vi skal sørge for at vi viser indhold tilpasset lige netop disse forhold.

 

Definér målgruppen

For at kunne udarbejde en digital strategi er det i første omgang vigtigt at få defineret sin målgruppe. Dette skyldes grundlæggende at du ud fra din målgruppe ofte kan vælge hvilke markedsføringskanaler der er de mest optimale, men også grundet målretnings mulighederne som efterhånden er blevet tilgængelige på diverse kanaler, der giver mulighed for at målrette meget specifikt efter brugerdefinerede målgrupper.

 

Strategi opbygning

Online marketing handler i dag i stigende grad om at skabe samspil på tværs af forskellige relevante kanaler. Den ideelle strategi for enhver virksomhed indebærer derfor oftest om at skabe en synergi imellem flere kanaler og endvidere have denne tilføre denne synergi til den historie og det content, som du ønsker at vise din målgruppe. 

 

Digitale kanaler

Vi arbejder overordnet set med fire forskellige digitale kanaler i online markedsføring.

  • Mail
  • PPC
  • SEO
  • Sociale medier

 

Indhold / content

Det er altafgørende for din digitale strategi at du har styr på dit content som eks. blogindlæg, reklamer, cases mm.

Tænk storytelling: Sørg for at alt content er tilpasset den enkelte målgruppe, og tilpas funnels så de sælger.

 

Tæt samarbejde

Vi hjælper jer med at udarbejde og eksekvere jeres digitale strategi i et tæt samarbejde. Vi ønsker derfor at inddrage flere af virksomhedens ildsjæle, da vi ønsker at få den fulde forståelse for jeres virksomhed, produkt og målgruppe før at vi kan hjælpe med at sammensætte den mest ideelle online strategi.

 

Kunderejse

Med en analytisk tilgang hjælper vi med at kortlægge kunderejsen, så vi kan sammensætte de helt optimale funnels og content. Kunderejsen indebærer hvilke hele rejse fra at en kunde først bliver gjort opmærksom på dit produkt eller ydelse og indtil at kunden køber og perioden indtil et køb gentages.

 

Hvorfor skal du have en digital strategi?

Online markedsføring har de seneste år været støt stigende og størstedelen af alle virksomheder bør derfor i den ene eller anden grad have en digital strategi.

Størstedelen af alle virksomheder – oftest B2B, som ikke mener at det er vigtigt at have en digital strategi, går glip af stort potentiale for eksempelvis at influere kunden inden et salgsmøde eller få en helt masse leads via. online markedsføring.

Jo længere tid du venter, jo sværere bliver det oftest at indhente dine kunder på den digitale strategi og vi vurderer naturligvis altid dine muligheder før vi et eventuelt samarbejde.

Kontakt os

Lad os give dig en uforpligtende og ærlig vurdering af din virksomheds potentiale, 

samt vurdere hvordan vi sammen kan tage forretningen til nye højder.

NB Digital ApS

Adresse: Strandvejen 9, 1. sal, 9000 Aalborg

Email: manager@nbdigital.dk

Telefon: +45 26709029

Man – fre: 09:00 – 17:00

Weekend & helligdage: Lukket

Få de bedste tips til Facebook annoncering

Få de bedste tips til DIN Facebook annoncering

Modtag min liste med

108 værdifulde Facebook & Instagram målgrupper

Og modtag fremadrettet mit nyhedsbrev med de bedste tips til din Facebook & Instagram annoncering.