NIKLAS BRUUN
FACEBOOK & INSTAGRAM EKSPERT

Mit navn er Niklas Bruun. Jeg har tidligere været med til at etablere og vækste flere webshops i positionen som marketing manager. Det betyder at jeg har været ansvarlig for online marketing aktiviteter, såsom Facebook & Instagram annoncering, Google ads, E-mail marketing, Affiliate marketing og Bing ads.

I 2019 valgte jeg at følge min passion som dedikeret specialist i annoncering på sociale medier. Jeg har sidenhen hjulpet en lang række virksomheder med at udnytte deres potentiale potentiale med annoncering på Facebook og Instagram.

Gennem mine år i branchen har jeg brugt mange millioner kroner på tværs af Facebook og Instagram. Med den erfaring oplever jeg gang på gang, at jeg kan hjælpe virksomheder med at få meget mere ud af deres annoncering – og bedst af alt sørge for at de ikke spilder deres penge på sociale medier.

Niklas Bruun - Facebook annoncering ekspert
Facebook-annoncering-Fuld-administration

Jeg arbejder med online markedsføring ud fra en holistisk og data-drevet tilgang. Det betyder at jeg i min tidligere rolle som marketing manager, har været vant til at se det hele i et større perspektiv. Et aspekt som er essentielt for at forstå den egentlige effekt i en verden, hvor brugerne oftest ikke kun har set din annoncering gennem én kanal og på samme enhed.

Kunderejsen er blevet meget kompleks i takt med at vi benytter forskellige medier til at nå vores kunder.

Og kunderne ser reklamer på tværs af Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, e-mail og mange andre platforme, som gør det svært at måle hvilken effekt den enkelte platform har haft på købsrejsen.

Indfrier potentiale

Jeg brænder for alle facetter af annoncering på sociale medier og elsker at skabe resultater. 

Mit mål er at hjælpe jer med at indfri jeres potentiale gennem en datadrevet og holistisk tilgang. 

Jeg forstår at det ikke udelukkende handler om at skabe resultater med Facebook og Instagram annoncering. Jeg kigger på jeres marketing-mix som helhed, således at vi sammen får skabt den mest profitable synergi mellem alle kanaler.

Ærligt samarbejde

Jeg stræber efter at være den bedste indenfor mit felt. Derfor samarbejder jeg heller ikke med alle. 

Jeg samarbejder kun med virksomheder, som jeg tror har et stort potentiale. 

For at vurdere potentialet kigger vi i fællesskab på jeres online tilstedeværelse i dag. 

Vi estimerer jeres muligheder og mål for den nærmeste fremtid og vurderer hvad der skal til for at tage jeres forretning til næste niveau.

Send mig en besked

NB Digital ApS

Adresse: Strandvejen 9, 1. sal, 9000 Aalborg

Email: manager@nbdigital.dk

Telefon: +45 26709029

Man – fre: 09:00 – 17:00

Weekend & helligdage: Lukket