Bag om NB Digital

Førende Facebook- og Instagram specialister

Facebook & Instagram specialister i hjertet af Aalborg

Vi er et marketingbureau specialiseret i annoncering på sociale medier. Vi tager din målgruppes sko, tøj og briller på for at vække interesse hos præcist de personer, som er interessante for netop jeres produkter eller ydelser.

 

Hos NB Digital arbejder vi med annoncering på sociale medier ud fra en holistisk og data-drevet tilgang, hvor fokus er at skabe synergi mellem jeres marketing-kanaler og få mest ud af hver en krone.

 

I fællesskab kigger vi på jeres online tilstedeværelse i dag. Vi vurderer jeres muligheder og mål for fremtiden, samt hvordan vi kan tage jeres forretning til næste niveau.

 

Derudover tilbyder vi undervisning og løbende sparring i både Facebook og Instagram annoncering.

Indfrier potentiale

Vi brænder for alle facetter af annoncering på sociale medier og elsker at skabe resultater. Vores mål er at hjælpe jer med at indfri jeres potentiale med en datadrevet og holistisk tilgang.

 

Vi forstår at det ikke udelukkende handler om at skabe resultater med Facebook- og Instagram annoncering. Vi ser på jeres marketing-mix som helhed, således at vi sammen får skabt den mest profitable synergi mellem alle kanaler.

 

 

 

Ærligt samarbejde

Vi tager beslutninger på baggrund af data og anvender dette til at sætte realistiske mål for samarbejdet. Desuden bruger vi også jeres eksisterende data til at vurdere potentialet, da vi kun ønsker at etablere profitable samarbejder.

Facebook-annoncering-Fuld-administration

Få de bedste tips til Facebook annoncering

Få de bedste tips til DIN Facebook annoncering

Modtag min liste med

108 værdifulde Facebook & Instagram målgrupper

Og modtag fremadrettet vores nyhedsbrev med de bedste tips til din Facebook & Instagram annoncering.