fbpx

Instagram ads

Instagram annoncering

Instagram er ejet af Facebook og dermed også en annonceplacering, som kan benyttes via. Facebooks annoncesystem. Det betyder at betegnelsen “Facebook annoncering” oftest indeholder annoncering på både Facebook og Instagram.

Instagram er et af tidens mest spændende annonceplaceringer. Mediet er i enorm udvikling, brugerne stormer til og det samme gør nye annonceringsmuligheder på platformen.

Ligesom Facebook, er Instagram efterhånden hårdt konkurrencepræget, grundet de profitable annonceringsmuligheder, som har driver flere og flere annoncører til.

En tendens, som sammen med platformens interne udvikling, har gjort det sværere at skabe resultater. Derfor har jeg specialiseret mig i at udnytte mulighederne, komme foran konkurrenterne og skabe profitable resultater på platformen.

På baggrund af dette vælger flere store og små virksomheder, at samarbejde med mig eller andre konsulenter, som har tiden og ressourcerne til at dykke ned i tallene og tage databaserede beslutninger.

Jeg brænder for annoncering på Instagram og elsker at skabe resultater sammen med mine samarbejdspartnere.

Kontakt mig

Lad mig give dig en uforpligtende og ærlig vurdering af din virksomheds potentiale, 

samt vurdere hvordan vi sammen kan tage forretningen til nye højder.

Services

Fuld administration

Få en fast annoncespecialist til at varetage din annoncering og udnytte performance mulighederne. Ydermere frigives ressourcerne i jeres egen marketingafdeling, som dermed kan fokusere på andre marketingaktiviteter.

Workshop

Ønsker i hjælp til at indfri jeres målsætninger med Facebook og Instagram annoncering?

Så tilbyder vi workshops, hvor vi fokusere lige netop på, hvordan i kan arbejde effektivt med annonceringen og eventuelle udfordringer forbundet med denne i lige netop jeres virksomhed.

Rådgivning

Hvis du er iværksætter eller marketingmedarbejder sidder du måske selv med hænderne i maskinrummet. Det kan her være svært at have overskud til at holde øje med og teste alle nye tendenser – derfor vælger flere at få nogle specialiserede øjne på jeres performance.

Få de bedste tips til Facebook annoncering

Få de bedste tips til DIN Facebook annoncering

Modtag min liste med

108 værdifulde Facebook & Instagram målgrupper

Og modtag fremadrettet mit nyhedsbrev med de bedste tips til din Facebook & Instagram annoncering.