fbpx

Facebook annoncering i Aalborg

Leder du efter hjælp til Facebook annoncering?

NB Digital som er stiftet af den erfarne online marketing ekspert Niklas Bruun, er specialister i Facebook annoncering. Vores kontor er beliggende på Strandvejen i Aalborg, men vi tilbyder hjælp til Facebook annoncering i hele Danmark – også i Aalborg.

Vi tilbyder at hjælpe med Facebook annoncering, men tilbyder også rådgivning og kurser i Facebook annoncering.

Hver dag arbejder vi på at skalere vores kunders forretningsidéer og få nye idéer til deres online synlighed. Vi skaber målbare resultater med de nyeste insights fra Facebooks annonceplatform.

Hvorfor Facebook annoncering?

Facebook er verdens største sociale medie og dermed også den platform hvor du kan nå ud til flest mennesker.

Facebook annoncering er enormt effektivt fordi at det er så avanceret et annonceringsværktøj, som giver dig alverdens muligheder for at skille dig ud fra konkurrenterne.

Du kan dog desværre også hurtigt spilde rigtigt mange penge på Facebook annoncering, hvis du ikke anvender målrettet annoncering optimalt. Det er nemt og billigt at skabe trafik til din hjemmeside med Facebook annoncering, men en helt anden snak, når det gælder kvalitetstrafik.

Lad os hjælpe din virksomhed med at integrere eller effektivisere jeres Facebook annoncering på baggrund af flere års erfaring med alverdens virksomhedstyper og en datadrevet tilgang til annonceringen.

Brug ALDRIG boost knappen på Facebook

Det er vigtigt at du aldrig anvender boost knappen på Facebook.

Facebook-boost-annonce-knappen

Måske vil du eller en anden medarbejder rigtigt gerne selv udføre Facebook annonceringen, men sørg for at i har styr på hvordan det anvendes effektivt. Har i ikke det, så vil vi meget gerne lære fra os. Vi holder ofte 1:1 kurser, hvor vi sammen med jer ser på hvad i i forvejen ved om Facebook annoncering og lærer jer de mest essentielle best-practices, så i selv kan skabe succes med Facebook annoncering.

Målgruppe

Vi hjælper vores kunder med, ved hjælp af en datadrevet tilgang, at bruge Facebooks analyseværktøj til at målrette mod den/de helt rigtige målgruppe(r). Hvis du ikke viser dine annoncer til de rigtige personer, så kan content sågar være underordnet.

Vi oplever ofte at vi faktisk finder frem til en helt anden målgruppe end du måske endda forventer. Facebook ved så meget om befolkningen at deres data virkelig kan være nyttigt.

Re-targeting – Skab skyhøjt afkast

Facebook re-targeting er måske den et af de bedste værktøjer på tværs af alle marketingsværktøjer overhovedet, når det kommer til at få et højt afkast.

Vi oplever at næsten enhver forretning får gavn af Facebook re-marketing og vi hjælper gerne med at opsætte det.

Eksempel på en af vores samarbejdspartnere i Aalborg, som har fåes succes med Facebook re-marketing.

Facebook-retargeting-succescase-aalborg

Attribuering – Datadrevet tracking

Når du arbejder med Facebook annoncering og annoncering på andre marketingkanaler er det vigtigt at du kan få præcise tal, som viser hvor konverteringer (Køb, tilmeldinger eller anden form for konvertering) kommer fra. Der findes mange værktøjer til såkaldt attribuering, altså måling af konverteringstilskrivning, men Facebook attribution er et af de mest avancerede til dags dato.

Dette skyldes at det er datadrevet, hvor de fleste andre blot er baserede på en ligelig fordeling.

Facebook-attribution-eksempel

Lad os hjælpe dig med at få opsat Facebook attribution fra starten. Det kan ikke anvendes med tilbagevendende kraft, så det er vigtigt at få det opsat fra begyndelsen, hvis du ønsker at få succes med Facebook annoncering.

Hos NB Digital ejer du selv din data

Vi sørger altid for at du selv ejer din data. Det vil sige, at når vi hjælper med at oprette en annoncekonto, så sørger vi for at den er ejet af dig og din virksomhed.

Hvid du får hjælp af en anden konsulentvirksomhed eller bureau, så sørg for at sikre at du også selv ejer dit data hos dem.

Hvorfor er det vigtigt at du selv ejer din data?

Det er vigtigt fordi dataen som løbende indsamles via. din Facebook pixel er ekstremt vigtigt for de resultater, som du kan opleve at få med din annoncering.

Ejerskab af dataen kan ikke overføres med tilbagevirkende kraft, så alt det data du ikke ejer vil du ikke kunne benytte, hvis ikke du skifter konsulent, bureau eller blot selv vil stå for din annoncering.

Kontakt os

Lad os give dig en uforpligtende og ærlig vurdering af din virksomheds potentiale, 

samt vurdere hvordan vi sammen kan tage forretningen til nye højder.

NB Digital ApS

Adresse: Strandvejen 9, 1. sal, 9000 Aalborg

Email: manager@nbdigital.dk

Telefon: +45 26709029

Man – fre: 09:00 – 17:00

Weekend & helligdage: Lukket

Få de bedste tips til Facebook annoncering

Få de bedste tips til DIN Facebook annoncering

Modtag min liste med

108 værdifulde Facebook & Instagram målgrupper

Og modtag fremadrettet mit nyhedsbrev med de bedste tips til din Facebook & Instagram annoncering.