facebook ads

Facebook annoncering

Facebook er verdens største sociale medie, målt på antallet af brugere. Samtidig indeholder det verdens måske mest avancerede annonceringssystem, da de har ekstremt store mængder data om deres brugere.

Dette gør, sammen med de kreative muligheder på platformen, Facebook til et af de mest profitable marketingtiltag for mange virksomheder.

Grundet de profitable muligheder er der med tiden kommet et stigende antal annoncører, hvilket har gjort det sværere at skabe resultater. Derfor har vi specialiseret os i at udnytte mulighederne, komme foran konkurrenterne og skabe profitable resultater på platformen.

Af denne grund vælger et væld af store som små virksomheder, at samarbejde med os eller andre bureauer, som har tid og ressourcer til at dykke ned i tallene og tage databaserede beslutninger.

Vi brænder for vores arbejde og elsker at skabe resultater sammen med vores samarbejdspartnere.

Kontakt os

Lad os give dig en uforpligtende og ærlig vurdering af din virksomheds potentiale, 

samt vurdere hvordan vi sammen kan tage forretningen til nye højder.

Services

Fuld administration

Få en fast annoncespecialist til at varetage din annoncering og udnytte performance mulighederne. Ydermere frigives ressourcerne i jeres egen marketingafdeling, som dermed kan fokusere på andre marketingaktiviteter.

Workshop

Ønsker i hjælp til at indfri jeres målsætninger med Facebook og Instagram annoncering?

Så tilbyder vi workshops, hvor vi fokusere lige netop på, hvordan i kan arbejde effektivt med annonceringen og eventuelle udfordringer forbundet med denne i lige netop jeres virksomhed.

Rådgivning

Hvis du er iværksætter eller marketingmedarbejder sidder du måske selv med hænderne i maskinrummet. Det kan her være svært at have overskud til at holde øje med og teste alle nye tendenser – derfor vælger flere at få nogle specialiserede øjne på jeres performance.

Få de bedste tips til Facebook annoncering

Få de bedste tips til DIN Facebook annoncering

Modtag min liste med

108 værdifulde Facebook & Instagram målgrupper

Og modtag fremadrettet vores nyhedsbrev med de bedste tips til din Facebook & Instagram annoncering.