fbpx

7 måneders arbejde gjorde Facebook til den primære salgskanal

Udtalelse

Niklas har været en god samarbejdspartner og hjulpet os med at indfri vores potentiale på Facebook. Vi er gået fra en meget lille omsætning fra Facebook til i dag, hvor Facebook er en af vores vigtigste kanaler. Niklas har under forløbet kommet med gode råd og hjulpet os. De varmeste anbefalinger herfra.
soren_skriver
Søren Skriver
eCommerce manager

Nøgletal

  • CPM (pris pr. 100 visninger af annonce) på Facebook 12.90 % fald
  • 166,18 % stigning i ATC tilskrevet Facebook
  • 700 % flere abonnenter på nyhedsbrev

 

Arbejdsopgaver

  • Opsætning og udarbejdelse af annoncer til Facebook Ads
  • Opsætning og udarbejdelse af annoncer til Instagram
  • Vejledning omkring optimering af købsrejse
  • Analysering af attribueringsmodeller

 

Om virksomheden

sofa.dk er en online sofaforhandler, der ønsker at gøre køb af sofaer i høj kvalitet nemt og billigt, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Ejerne har mere end 25 års erfaring i branchen og en stålfast ambition om at levere kompromisløs kvalitet trods den billige pris. 

 

Udfordring

sofa.dk søgte hjælp til optimering af købsrejsen samt opsætning af annoncer på de sociale medier, hvor deres potentiale som møbelshop ikke blev indfriet. Jeg skulle derfor agere ansvarlig for shoppens Facebook-annoncering og Instagram-annoncering, samtidig med at jeg skulle hjælpe marketing teamet med at blive klogere på forbrugernes adfærd i købsrejsen.

 

Samarbejdet

Vi har alle en idé om, hvilke typer opslag der performer bedst, og hvordan man skal motivere ens målgrupper til salg. Men man ved reelt set ingenting, hvis man ikke måler på ens annoncer, så man ved, hvad der performer bedst. 

 

For at få det optimale ud af sofa.dk’s annoncering skulle vi derfor starte fra bunden med splittesting af forskellige annoncer. Det involverede forskellige visuelle indtryk samt salgstekster, som kunne fortælle os, hvad vores målgruppe reagerede på. Med kontinuerlig udvælgelse af de bedst performende annoncer baseret på data fik vi folk længere frem i købsrejsen, ligesom at annonceringen blev billigere per visning.

 

Facebook-annonceringen hos sofa.dk er gået fra at være mindre betydningsfuld til at være den vigtigste salgskanal.

Niklas-kontakt-mig

Niklas Bruun

Facebook & Instagram nørd med 4 års erfaring

Få de bedste tips til Facebook annoncering

Få de bedste tips til DIN Facebook annoncering

Modtag min liste med

108 værdifulde Facebook & Instagram målgrupper

Og modtag fremadrettet mit nyhedsbrev med de bedste tips til din Facebook & Instagram annoncering.